ALTSTEL RO SRL – Producator Paste fainoase de casa cu certificare BIO

Moisei, Maramureș County, România

Moisei, Maramures

Firma ALTSTEL RO SRL din Moisei Maramures produce şi comercializeaza paste făinoase de casă; paste tradiţionale 100% naturale, folosind ouă crude şi proaspete cu atestat de produs tradiţional şi paste făinoase cu certificare BIO, din făina albă cu ouă şi paste făinoase BIO, din făină integrală.

ALTSTEL RO Moisei, Maramures – Producator Paste fainoase de casa cu certificare BIO, Paste traditionale 100% naturale, Taitei de casa

ALTSTEL RO SRL - Producator Paste fainoase de casa cu certificare BIO

 Această firmă nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți această firmă din Maramures şi doriţi sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi, sa va promovati oferta de produse şi servicii, 24h/24h, la nivel local si/sau naţional –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestei firme? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro este necesar sa achizitionați o pagina standard sau personlizata cu oferta dvs. de produse si servicii in Catalogul Firmelor – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

Date de Contact si identificare firma ALTSTEL RO SRL din Moisei, Maramures:

Denumire firma: ALTSTEL RO SRL
Cod unic de inregistrare: 22945374
Nr. Reg. Comertului: J24/2243/2007 

Firme din Baia Mare: Vazi mai multe firme specializate in Alimente Producatori


Ghidul Firmelor Baia Mare & Maramures
Pentru că meritaţi să aveţi parte de profesionalism, seriozitate şi calitate, Catalogul FIRMELOR din BAIA MARE va pune la dispoziţie toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru să alegeţi cele mai bune firme pentru proiectele dumneavoastra.

Noi luăm legătura cu firme specializate tehnic, dintr-o mulţime de domenii  de activitate şi ne asigurăm că profilul fiecărei firme este conform cu realitatea, actualizat periodic şi verificat pentru a va oferi mereu date reale, corecte şi complete. Astfel, veţi şti sigur că aveţi parte de garanţia informaţiei în tot ceea ce cauţaţi!

infoHarta.ro – Catalog online firme specializate din Romania

437195

Vizitat 1287 ori, 3 Vizite astăzi

Postat în Alimente - Producatori si Distribuitori

Tagged In paste fainoase baia mare,Paste fainoase BIO,paste traditionale,Producator paste fainoase,Producatori Maramuresșitaitei de casa

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings