Agresana srl – usi interior, usi exterior, usi garaj

Strada Aeroportului 48, Recea, România

Agresana srl – usi interior, usi exterior, usi garaj – Usi import Germania Baia Mare, Recea.

AGRESANA Trans srl – Importator usi Germania

  • USI si PORTI METALICE (pentru garaje), sectional izolate si neizolate (industriale), cu actionare electrica si manuala.
  • Usi metalice izolate (antifonic) interioare si exterioare, avand forme si culori diferite.
  • Usi de interior melaminate sau furniruite

Tamplaria PVC executata intr-un timp scurt printr-o tehnologie avansata, cu accesorii import Germania, etansiezare cu doua garnituri.

Usi Baia Mare ›usi de interior strada aeroportului recea ›Depozitul de usi baia mare ›Usi interior baia mare ›Usi interior baia mare ieftine ›Usi exterior baia mare ›Usi lemn baia mare

Această firmă nu are informaţiile actualizate. Dacă dețineți această firmă din Baia Mare şi doriţi sa puteti fi contactat telefonic sau online de catre clienţi, sa va promovati oferta de produse şi servicii, 24h/24h, la nivel local si/sau naţional –  CLICK AICI.
Sunteti proprietarul acestei firme? Pentru afisarea datelor de contact pe infoharta.ro este necesar sa achizitionați o pagina standard sau personlizata cu oferta dvs. de produse si servicii in Catalogul Firmelor din Baia Mare  – editia online. Trimiteți datele dvs.

Înscrierea în INFOHARTA.RO se face pe baza unui contract sumar de colaborare, care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile.

Vizitat 1821 ori, 1 Visit today

Postat în Ferestre si Tamplarie PVC, Usi, Usi de Exterior, Usi de GarajșiUsi de Interior

Tagged In agresana recea,Usi de garaj Baia Mareșiusi de interior baia mare

Adaugă o Recenzie

Evaluați această postare făcând click pe stelele de mai jos:

 

Related Listings